Tomten har en tilbaketrukket plassering ved Solveien på Nordstrand, og med flott utsikt mot Oslofjorden. Husene henvender seg mot fjorden med store overdekkede terrasser, og da utsikten er områdets fremste kvalitet er de plassert for å ivareta siktlinjer fra naboeiendommene. 

Kategori:
2 Eneboliger
Bruksareal:
530 m2
Levert:
2018

Borhaven Arkitekter AS har lagt vekt på enkle og rasjonelle planløsninger som vil kunne passe flere brukergrupper. Husene er produsert i elementer på fabrikk, noe som har vært et førende premiss og som har påvirket det arkitektoniske uttrykket med en tydelig artikulert konstruksjon. Arkitekturen gjenspeiler dermed moderne produksjonsmetoder, samtidig som den gjennom vektlegging av konstruksjonen knytter an til sveitserstilen som er godt representert i området.

 

 

Husene ble bygget i elementer og montert på byggeplass i løpet av 3 dager.  Ved hjelp av godt håndverk på fabrikken og god administrasjon fra vår kunde så ble disse husene montert og ferdigstillt på rekordtid. Kledning og vinduer var montert fra fabrikk i utførelse etter kundens ønske.