Ikke langt fra de hvite strendene ved Østersjøen, bygger vi et sommerhus for en av våre kunder. Det ligger i et rolig område, perfekt for rekreasjon. Tradisjonen med å ha en hytte er ikke bare et norsk fenomen, men absolutt noe som vi har her også.

Kategori:
Hytte
Sted:
Latvia
Levert:
2019

Selv ov vårt hovedfokus er på det norske markedet, så får vi stadig forespørsel om å bygge lokalt. Vi opplever at det lokale markedet setter pris på vår fokus på kvalitet og oppfølging. I 2018 hadde vi flere prosjekter lokalt, og dette er noe som vi ønsker å satse på også i tiden som kommer. Denne kunde ønsket å ferdigstille prosjektet selv innvendig, så leverte yttervegger og tak slik som bildene under viser. Vi tar gjerne i mot forespørsler fra Skandinaviske kunder anngående feriehus i Balticum. 

Vi bygger denne hytten som elementer i vår fabrikk. Hytten er bygget med material merket C24, og vegger er fylt med 200 mm Rockwool isolasjon. GU er fra Norgips og vår klient velger en kombinasjon av horisontal og vertikal kledning. Med detaljer og farger som ville passe inn  i området. Vinduer er laget av PVC fra den tyske produsenten Rehau og har 3 lags energi glass.