Dette er den flytende badstuen «Anda» med Operaen som nærmeste nabo.  Idéen bak badstuens utforming er utviklet av Borhavens Arkitekter og bygget som moduler på vår fabrikk i Riga. Vi fraktet så modulene med jumbotrailere og heiste de på plass på noen timer. Den består av to konsentriske sirkler, der den indre rommer badstuen med et amfi vendt mot utsikten og den ytre rommer omkledning-, hvile- og bademuligheter. Konstruksjonen med sideforskjøvne stendere gir de buede veggene en rik lys- og skyggevirkning.

Kategori:
Unikt Prosjekt
Sted:
Oslo
Bruksareal:
Oslo m2
Levert:
2020

Vi fikk en forespørsel fra vår samarbeidspartner, Arkitekt Axel Borhaven, om å bygge en flytende Sauna. Vår profil sier at det du tegner bygger vi, så vi tok utfordringen på strak hånd og resultatet ble intet mindre enn imponerende. Utfordringer ble løst underveis og vi er stolt av å ha bygget et av de mest synlige byggene i Oslo, der det ligger nå å flyter på Sørenga rett utenfor Operahuset. Bor du eller er du noengang i Oslo så ta deg gjerne en tur og test den ut selv, den er åpen for publikum.

Selve badstuen ble bygget på vår fabrikk og fraktet som 4 moduler til Oslo. Vi heiste den ut på flytebryggen og monteringen var gjort i løpet av noen timer. Vi fikk sent materialer fra Møre Royal, og våre snekkere gjorde en formidabel jobb. Vi tør å påstå at dette er en av de flotteste saunaer som er bygget, der detaljer er utført til arkitektens spesifikke ønsker og krav. Under kan du se bilder av byggeprosessen på fabrikken samt monteringen på Sørenga i Oslo.