Rålekker funkisbolig fra 2018 med utleiedel og takterrasse! - 3 stuer, 3 bad, 5 soverom - Like ved marka, skole og buss.

Kategori:
Tomannsbolig
Bruksareal:
350 m2
Levert:
2019

Vi bygget denne tomannsboligen på vår fabrikk og den ble en særdeles lekker funkisvilla fra 2018 med utleiedel. Boligen er av typen Smarthus/Future Home, som gir deg muligheten til å automatisere hjemmet ditt med økt bo-komfort, økt sikkerhet, lavere energiforbruk, bedre lys- og varmekontroll - alt styres i en enkel app. Den har en nydelig beliggende innerst i blindvei rett ved marka, med gangavstand til Lørenskog sentrum, den har en egen tleiedel og kunden har ferdigstillt prosjektet med en høy, påkostet teknisk standard. Du har fantastisk takterrasser på totalt ca 155 kvm, garasje/carport, 5 soverom, 3 bad og 3 stuer.

Vi fraktet denne boligen fra Riga til Lørenskog i det værste snøvær i manns minne. Det kom nesten en meter med snø i de 5 dagene det tok å montere boligene. Men godt skodde trailere fra Lars Prim sørget for at leveransen gikk uten de store forsinkelser. Monteringen ble gjort av Tak og Husbygg AS som vi samarbeider mye med under montering av boliger i Norge.